DIY/knutselen feest

Knutselen voor Pasen

kleuren op nummer
Mirian
Geschreven door Mirian

Knutselen voor Pasen. Leuk en gezellig! En je krijgt er helemaal zin in de lente van!

Met verf en papier maak je deze leuke kuikentjes! Het lijfje van het kuikentje is gemaakt van een vingerafdruk. Erg vrolijk!

kuikentjes van vingerafdrukken

Een kuikentje komt uit een …. ei! Dit ei met kuikentje maak je heel makkelijk zelf. Het sjabloon kun je hier downloaden. Gauw aan de slag met papier en een schaar.

kuikentje in ei

Gauw op zoek naar gele pompoms. Want hier maak je deze te schattige kuikentjes van. Te gebruiken op bijvoorbeeld een kaart, maar zeker ook leuk in de paastakken

kuikentjes van pom poms

Deze papieren hangers in de vorm van een ei zijn leuk om in de paasweken te hangen. Je downloadt ze gratis op de blog Everythingelze.com. De kleur vind ik helemaal leuk, weer eens wat anders dan geel!

papieren hangers pasen

Leuk voor de kinderen om te doen: kleuren op nummer. Natuurlijk kleur je in Paasstijl: een klein haasje. Je kunt de kleurplaat gratis downloaden op deze site.

kleuren op nummer

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

  • Leuk om te zien dat je mijn paasversiering hebt gedeeld! Op mijn blog is nu ook de paasversiering voor 2015 te vinden Misschien vind je die ook weer leuk!

    • Hoi Elze, ja, die heb ik gezien, heel leuk! Ik besteed er deze week nog aandacht aan.
      Hartelijke groet, Mariko

Laat een reactie achter