DIY/knutselen wonen

Lente in huis: kleine vaasjes met bloemen

lente vaasje
Mirian
Geschreven door Mirian

Sinds twee jaar woon ik in een huis met een heerlijke tuin. Het is geen strak aangelegde tuin maar een tuin vol verassingen! Er groeit en bloeit van alles. Sfeer maken in huis met accessoires hoeft niet moeilijk noch duur of tijdrovend te zijn. Dat bewijzen de vaasjes met bloemen hieronder.

lente vaasje

Juist de bloemen met zijn mooie kleuren, die in het voorjaar zo mooi bloeien komen zo tot zijn recht. Een mooi touwtje of lintje om de potjes heen maakt het geheel helemaal af.

In de supermarkt staat een keur aan verschillende maten en vormen glazen potjes. De Albert Heijn heeft mooie smalle potjes waar olijven in zitten. Die gebruik ik vaak.

lente vaasjeAf en toe plukken mijn kinderen aan de kant van de weg of in de bossen bloemetjes voor mij. Meestal veel te klein om in een vaas te zetten. Ook dan zijn kleine potjes een uitkomst. Onkruid uit de berm brengt dan de lente in huis!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter