DIY/knutselen

Maskers Sprookjesboom – carnaval

maskers carnaval
Mirian
Geschreven door Mirian

Vrijdag barst het hier los: carnaval. Hoewel ik alweer jaren in het zuiden van het land woon, heb ik er helemaal niets mee. Onze kinderen gaan een dag verkleed naar school en de kinderopvang en dat is het dan wel weer. Wij genieten gewoon van een paar extra vrije dagen, want het ligt hier helemaal plat.
Dit vind ik wel leuk, en kan ook heel goed voor carnaval worden gebruikt: maskers van de sprookjesboomfiguren uit de Efteling. Printen, uitknippen en knutselen maar. Prinsessenjurk of drakenpak aan en het bijbehorende masker maakt het outfit helemaal af!

maskers carnaval

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter