feest

Minion uitnodiging!

minion uitnodiging
Mirian
Geschreven door Mirian

De Minions maken mij aan het lachen. Jou ook? Mijn kinderen en ik hebben niet altijd dezelfde smaak als het gaat om films. Zo gaan mijn haren recht omhoog staan als ik Spongebob hoor praten. Maar de Minions hebben onze harten gestolen! Grappig, geweldadig, harteloos en toch zó lief. Nu de Minions hun eigen film hebben in de bioscoop is een Minions feestje een feest voor ieder kind!

Minion uitnodiging

minion uitnodiging

En een feest begint natuurlijk bij de uitnodiging en die mag geen twijfel geven: dit wordt een Minions feest! Als je op deze link klikt kom je op een site terecht waar je een leuk idee vind voor het maken van een Minion uitnodiging. De download klopt niet helemaal met de uitnodiging vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een mooiere afbeelding. Die vond ik op deze site.

Wat mij betreft pak je het idee van de ene site en de afbeelding van de andere site. Nu nog een invulling bedenken van het Minions feestje zelf! Daar kom ik nog op terug!

minion uitnodiging

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter