feest overig webshops winacties/kortingscodes

Sieraden van Miyy

sieraad miyy
Mirian
Geschreven door Mirian

Mooie sieraden. Je vindt ze bij de webshop Miyy, ook wel Kleine prinsesjes genoemd. Zo heeft Miyy sliderarmbanden, tekstarmbanden en naamarmbandjes in het assortiment. Voor ieder wat wil dus. Ook kettingen voor vrouwen vind je in de shop. Ik vind zelf de geboortekettingen erg mooi. Een mooie steen (iedere maand heeft zijn eigen steen) en een label met je naam van je kind, alles in zilver.

Maar ook voor mannen, meisjes en jongens ben je bij Miyy aan het juiste adres als je op zoek bent naar sieraden.

Ontzettend leuk voor meisjes: stel je eigen armband samen. Eerst kies je de kleur van de armband (keuze uit veel verschillende kleuren). Daarna kies je je favoriete sliders. Ook weer verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met patronen, maar je kunt ook kiezen voor een fotoslider. Tot slot kies je een bedel, bijvoorbeeld een bedel met een naam erop. Superleuk cadeau voor een meisje!

Ook handig: de zogenaamde SOS-armbanden voor jongens en SOS-kettingen voor meisjes. Op de armband kun je je telefoonnummer laten zetten. Op de ketting staat je naam en in de de bijbehorende koker kun je je telefoonnummer doen. Ideaal voor een dagje weg!

Namens Miyy mogen we een dames-sliderarmband met drie sliders ter waarde van € 30,00 weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like Miyy en ons op Facebook. De actie loopt tot en met 12 april 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Miyy

Miyy1

sieraad miyy

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter