DIY/knutselen

Nog meer Frozen knutselen en spelletjes

frozen knutsel
Mirian
Geschreven door Mirian

Eerder op deze site is al geblogd over veel Frozen knutselen en spelletjes. Maar omdat we nog steeds niet genoeg krijgen van Elza en Olaf geef ik je hier nog meer ideeen om in het thema van Frozen te knutselen en spelletjes te spelen. Klik op de foto om naar de website te gaan van het betreffende idee.

Frozen knutselen en spelletjes

Maak Olaf van een witte sok

frozen knutsel

Maak ijssterren van ijsstokjes en glitter-accesoires.

frozen kuntsel

Een echte Elsa kroon van chenilledraad!
frozen knutsel

Verkleed jezelf (en anderen!) als Olaf! Dikke pret verzekerd!

frozen knutsel

Knutsel alle figuren van Frozen en speel met ze!

frozen knutsel

Mijn favoriet: maak een Frozen kerstboom! Binnenin de jampotdeksel kan naast Olaf ook andere figuren uit Frozen geverfd worden.

frozen knutsel

En tot slot nog een mooie kleurplaat om bij weg te dromen! Wanneer je op de kleurplaat klikt kom je op een site met veel mooie kleurplaten van Frozen.

frozen knutsel

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter