DIY/knutselen

Ongelofelijke flextangles om zelf te maken.

flextangles
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat je dit ding zelf kunt maken is echt ongelooflijk! Zodra hij af is blijf je er mee spelen in je handen en blijf je er naar kijken. Begrijp jij hoe deze flextangle werkt?

Flextangles

Deze knutsel doet me denken aan de kunstenaar Escher. Naar zijn werk blijf je ook kijken en vraag je je ook af: hoe zit het nou? Een flextangle is een van papier gemaakte zeshoek die je naar binnen en naar buiten kunt draaien. Je start met een plat stuk papier en maakt daar een ingenieus, wiskundig ding van…. Onderstaand filmpje maakt wellicht véél meer duidelijk dan mijn geschreven uitleg!

Wil je zelf ook een flextangle maken? De gratis printable vind je via deze link. Flextangles worden ook wel flexagon of kaleidocycle genoemd.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter