DIY/knutselen

Opbergen masking tape

masking tape opbergen hanger
Mirian
Geschreven door Mirian

Masking tape: ik ben er gek op. Het heeft zo veel leuke mogelijkheden. Ik heb dan ook meer dan genoeg rolletjes thuis…. En ik blijf steeds leuke zien, dus mijn verzameling blijft groeien.
Er zijn heel veel leuke manieren om je masking tape op te bergen. We zetten een aantal ideeën op een rijtje.

Ik berg de tapes op in een glazen pot van Ikea. Handig, zo kun je makkelijk zien welke tapejes je hebt.

opbergen masking-tape

Ook leuk: hang je tapejes aan een metalen kledinghanger. Op deze site vind je een beschrijving hoe je die maakt.

masking tape opbergen hanger

Winkel van papier heeft een houten opberger voor masking tape in het assortiment. Een echte eyecatcher op je bureau. Zet er een aantal op elkaar en je kunt er veel tapes in kwijt.

opbergen masking tape

En tot slot, de letterbak is ook een ideale opberger voor masking tape.

opbergen masking tape letterbak

Hoe berg jij je masking-tape op?

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter