DIY/knutselen feest

Origineel verjaardagskaartje

slingertje in luciferdoosje
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een origineel verjaardagskaartje? Koop deze niet, maar maak m zelf. Dit leuke slingertje in een luciferdoosje is namelijk te leuk om niet te maken.
Wat heb je nodig? Een luciferdoosje, wit en gekleurd papier, een pons (om de rondjes te maken), touw en lijm. Pimp het luciferdoosjes met leuk papier of masking tape en maak een slingertje met de tekst die je wil, bijvoorbeeld Gefeliciteerd. Het slingertje stop je in het doosje. Heb je nog ruimte over in je luciferdoosje? Stop er dan een ballon, een kaarsje of wat confetti in. Wel het luciferdoosje even in een envelop stoppen, anders raakt ie kwijt bij de post. Zeker weten dat dit de leukste verjaardagskaart is die de jarige ontvangt!

slingertje in luciferdoosje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter