opvoeding winacties/kortingscodes

De ouder APP

ouderapp
Mirian
Geschreven door Mirian

Dit boekje, de ouder APP,  is een must have voor iedere ouder.  De ouder APP staat boordevol informatie voor papa of mama van een kind in de basisschoolleeftijd. De inhoud is heel divers: voorleesverhalen, tips om met je kind in gesprek te gaan, een hoofdstuk over Zuid-Afrika (met tips voor gerechten uit dit land), anti-verveeltips en nog veel, veel meer.
Dit boekje is leuk als cadeautje voor een verjaardag, maar ook ontzettend leuk als kraamcadeautje. Weer eens wat anders dan kleertjes! Het boekje is ook heel geschikt om te geven als moederdagcadeautje.

De ouder APP is gemaakt in de vorm van een dwarsligger, een boek in een handzaam formaat. Zo klein (12 x 8 centimeter) en zo licht (nog geen 145 gram) als een mobiele telefoon. Je stopt de ouder APP dus heel makkelijk in je tas.

Namens Dwarsligger mogen we een exemplaar van de Ouderapp weggeven.  Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 25 mei 2013

Wil je de ouder APP nu al in huis hebben? Het boekje is in prijs verlaagd en nu verkrijgbaar voor maar tien euro.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Ouderapp

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter