DIY/knutselen

Papieren aankleedpoppen o.a. Anna uit Frozen

aankleedpop frozen
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik hou van mijn jongens. Ik hou van hun kapotte broeken, hun gestoei op de trampoline, hun veldslagen met de Lego en hun makkelijk korte kapsels!
Maar heel af en toe zou ik wel eens een meisje in huis willen hebben. Eentje die wel aan tafel met me wil knutselen. Bijvoorbeeld deze enige papieren aankleedpoppen!

Papieren aankleedpoppen: zo heerlijk vintage knutselen!

papieren aankleedpopBrengen deze papieren aankleedpoppen bij jou ook goede herinneringen nar boven? Ik vond het heerlijk om ze als kind uit te knippen en bij de hoekjes netjes om te vouwen, om het meisje heen. Klik hier om naar de site te gaan met deze en meer vintage papieren aankleedpoppen.

 

 

 

 

 

papieren aankleedpop frozenEr zijn er in vele soorten te vinden op internet. Van schattige meisjes in jaren 20 stijl tot volwassen mannen. Zelfs de Kerstman kun je aankleden!
Maar deze zullen de meisjes van deze tijd het meest aanspreken: een papieren aankleedpop van Anna uit Frozen! Klik hier om naar de site te gaan om deze mooie Anna te downloaden!

Een goed knutselidee voor een regenachtige vakantiedag?

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter