DIY/knutselen feest overig

Peppa Pig – van kinderfeestje tot printables

kinderfeestje Peppa Pig1
Mirian
Geschreven door Mirian

Peppa Pig. Veel kinderen zijn gek op dit roze varkentje. Zo ook onze twee jongste kinderen. Tijd om een aantal leuke dingen van Peppa Pig op een rijtje te zetten, onder andere gratis printables.

Kleurplaten
Op de website van Peppa Pig zelf vind je leuke kleurplaten. Printen en kleuren maar!

kleurplaten peppa pig

 

Kinderfeestje
Ben je van plan om om een kinderfeestje in het thema Peppa Pig te organiseren? Dan moet je zeker even op deze site kijken. Je vindt er veel gratis printables: vlaggetjes om een slinger te maken, menukaartjes, naamkaartjes, caketoppers, maar bijvoorbeeld ook boekenleggers.

kinderfeestje peppa pig

Ook op deze site vind je heel veel leuke gratis printables om een kinderfeestje met het thema Peppa Pig leuk aan te kleden. Zeker de moeite waard!

kinderfeestje peppa pig        kinderfeestje Peppa Pig1

Posterbehang
Wil je de slaapkamer van je dochter in Peppa Pig stijl brengen, dan moet je bij Boefjesfabriek zijn. Hier vind je posterbehang van Peppa Pig. Het behang bestaat uit acht panelen. Zeker weten dat je dochter hier heel blij mee is!

posterbehang peppa pig

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter