DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Piece of make

piece of make1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ben je op zoek naar simpele DIY-ideeën? Voor jezelf, voor kinderen of om cadeau te geven? Dan ben je (naast bij Gespot voor jou! natuurlijk) bij Piece of Make aan het goede adres. Je vindt enorm veel inspiratie op de overzichtelijke site van Piece of Make. Je vindt er veel laagdrempelige ideeën, zodat je meteen aan de slag kunt, ook als je weinig tijd hebt of net iets minder creatief bent. Voor iedereen dus! Naast pagina’s vol met inspiratie (voor traktaties, voor in huis,  voor recepten, voor cadeautjes en heel, heel veel meer) heeft Piece of Make ook een webwinkel. In de webshop vind je materialen en pakketten om leuke dingen te knutselen. Maar deze pakketen zijn ook erg leuk om te geven. Sinds korte tijd vind je in de shop ook een aantal pakketten van het eigen label van Piece of Make.

Namens Piece of Make mogen we drie DIY-pakketten van eigen label weggeven. Het gaat om het pakket Silhouetten maken van vilt ter waarde van € 24,95. Maak (heel makkelijk) met stof en vilt een prachtig silhouet van elk familielid, kind of andere dierbare. In elk pakket zitten alle materialen om twee schilderijtjes te maken, inclusief 3 stofjes en 4 verschillende kleuren vilt, zodat je je eigen stijl en kleur kunt kiezen. Heel mooi en je hoeft er niet voor te kunnen handwerken. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like de Facebookpagina van Gespot voor jou! én van Piece of Make. De winactie loopt tot en met 20 december 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Piece of make

piece of make

piece of make1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter