DIY/knutselen

Printables Koninginnedag

koninginnedag1
Mirian
Geschreven door Mirian

Nog een klein weekje en het Koninginnedagfeest barst los! Oranje boven! Wij zetten wat leuke gratis Koninginnedag-printables voor je op een rij.

Leuke vlaggetjes voor in bijvoorbeeld je oranje tompouce vind je bij She likes cute. Printen, knippen en versieren maar.

Homemade happiness heeft heel leuke posters gemaakt. Neem afscheid van de koningin en heet de nieuwe koning welkom door deze poster achter je raam te hangen. Ook deze kun je gratis downloaden en printen.

Wendy de Boer ontwierp speciaal voor deze bijzondere dag  koninklijk postpapier. Schrijf jij een brief aan de nieuwe koning?

Gewoon Marieke maakte een koninklijke versie van de Pot met brownies en de Pot met koekjes. Ook speciaal voor deze Kroningsdag!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter