DIY/knutselen feest

Schilderij op krant

schilderij op krant
Mirian
Geschreven door Mirian

Weer eens wat anders: maak een schilderij op een pagina van een krant of tijdschrift. Het geeft een heel leuk resultaat?! Wat heb je nodig? Een krant of tijdschrift met alleen maar letters (dus geen afbeeldingen), wit papier, verf en lijm. Plak stukken krant of tijdschrift met alleen maar tekst op het witte vel. Maak de tekening met verf op de test. De tekst van de krant of het tijdschrift zijn de achtergrond van je schilderij.

schilderij op krant

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter