webshops winacties/kortingscodes

Benjamins Schuifbestekje

benjamins schuifbestekje1
Mirian
Geschreven door Mirian

Wow, wat is dit handig. Een schuifbestekje, Benjamins schuifbestekje om precies te zijn. Het is een bestekje waarmee jouw peuter heel makkelijk zelf leert eten. Het ziet er anders uit dan een vork en een mes, maar is helemaal aangepast aan de bewegingen die kleine kinderen kunnen maken. Eigenlijk is het een lepeltje en een schuifje. Je kind houdt ze allebei vast en schuift het eten met het schuifje op de lepel. Ideaal voor kinderen die alles zelf willen doen, ook dus zelf eten. En welke peuter wil dit nu niet?! Onze tweeling heeft het bestekje getest en ik kan niet anders zeggen dan dat het bestekje ideaal is. Mees en Saar willen allebei graag netjes met mes en vork eten, maar vinden het nog moeilijk om het bestek op de juiste manier vast te pakken. Met het schuifbestekje gaat dit automatisch goed, ze pakken het vanzelf op de juiste manier vast. Ook het eten gaat soepel: ze schuiven het eten makkelijk met he schuifje op het lepeltje en hup in de mond. En trots dat ze zijn dat het zo goed gaat!

Het bestekje is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.  Het is lekker licht en gemaakt van RVS uit één stuk. Dit bestekje kan ook gewoon in de afwasmachine (ook een pluspunt!).

Je kunt zo’n handig bestekje bestellen op de website van Benjamins schuifbestekje. Niet alleen leuk voor je eigen kindje(s), maar zeker ook leuk om te geven als cadeautje. Een schuifbestekje kost € 19,95.

Namens Benjamins Schuifbestekje mogen we drie schuifbestekjes weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like Benjamins schuifbestekje en ons op Facebook. De actie loopt tot en met 12 april 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Benjamins Schuifbestekje

benjamins schuifbestekje benjamins schuifbestekje1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter