overig

Speel mee met de Sprookjesboom!

app sprookjesboom
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze zoon is gek op alles wat met de Efteling te maken heeft. Hij is dan ook helemaal blij met de komst van deze nieuwe app, de app van de Sprookjesboom.

De app is volledig in de stijl van de Sprookjesboom. De fakir legt eerst uit hoe je het spel moet spelen. Je krijgt in het spel iedere keer vier kaartjes te zien. Op deze kaartjes staan plaatjes die te maken hebben met Sprookjesbosbewoners. Je moet binnen een paar minuten in een zoekplaatje de Sprookjesbosbewoners vinden die bij de plaatjes horen. Hoe beter het gaat, hoe meer bewoners je moet vinden binnen een bepaalde tijd. Je kunt extra tijd winnen met minispelletjes die tussendoor komen, bijvoorbeeld het vangen van de  muntjes die Ezeltje Strekje uitpoept.
Het is een erg leuke en vooral erg mooie app.  En let op: de highscores worden bijgehouden, dus de kids hebben zo in de gaten of ze beter zijn dan jij!

De app is er voor zowel de iPhone (€ 1,59) als voor de iPad (€ 1,59)

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter