overig webshops winacties/kortingscodes wonen

Tekst op canvas

tekst op canvas
Mirian
Geschreven door Mirian

Mooie teksten zijn helemaal hip. Het is leuk om je favoriete tekst op canvas te zetten en een mooi plekje in huis te geven. Dit kan heel makkelijk bij de webshop Tekst op canvas. Maar je kunt hier ook terecht om tekst op plexiglas, hout of aluminium te zetten. En niet alleen tekst, een foto kan ook op een doek worden gezet. Heel veel mooie dingen voor aan de muur dus!

Je kent het vast wel: een lege wand in de woonkamer of in de slaapkamer en je weet niet goed wat je hiermee moet. Het is leuk om een mooie tekst aan de muur te hangen. Een tekst die bij jou of bij je gezin past. Of een slaapliedje voor op de kamer van je kleintje. In de webshop vind je veel inspiratie voor teksten. Maar je kunt ook die speciale foto van jullie trouwdag of een mooie familiefoto bij Tekst op canvas op canvas laten zetten en een mooi plekje in huis geven.

Heb je een idee van wat je graag op canvas wil, maar vind je het niet in de webshop van Tekst op canvas? Geen probleem, mail je wens en eigenaresse Cindy Noordman laat weten wat de mogelijkheden zijn. De stijl van het doek sluit dan volledig aan bij de sfeer van jouw kamer.

Namens Tekst op canvas mogen we een canvas met tekst weggeven, zie de foto hieronder. De canvas is in de kleur taupe en heeft een afmeting van 40 x 50 centimeter. Wat moet je doen om deze canvas te winnen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en Tekst op canvas op Facebook. De actie loopt tot en met 12 april 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Tekst op canvas

tekst op canvas

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter