feest overig webshops winacties/kortingscodes

Twee Ons Geluk

jumpsuit Twee ons geluk
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat is dit een heerlijke webshop om rond te snuffelen zeg: Twee ons geluk. Een nieuwe naam voor een al bestaande webshop. De webshop heette eerst Babyshop@Home, misschien ken je de shop nog wel onder die naam. Babyshop@Home groeide zo hard en dus was een nieuwe naam nodig. Twee ons geluk werd geboren. En wat is dat een leuke naam, voor een net zo leuke webshop.

In de shop vind je heel veel leuke producten voor kinderen, maar ook kun je er prima terecht voor iets leuks voor jezelf. Eigenaresse Marieke heeft de leukste spullen voor je verzameld. Mijn top 5 van producten bij Twee ons geluk ziet er zo uit:

Hoe handig? Een beslagkom (in mijn favo kleur roze uiteraard) die je zo in de oven kan zetten. Beslag erin, in de oven en je baksel verschijnt in een mooie ronde bol. Handig!

beslagkom Twee ons geluk

Sophie de giraf, ik blijf dit beestje geweldig vinden. In de webshop vind je verschillende producten van Sophie, onder andere een bestekset, een puzzel en een bijtring.

Sophie de giraf Twee ons geluk

Prachtig, dit roze plaid. Heerlijk om de nog steeds wel frisse avonden op de bank door te brengen, maar ook zeer handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick.

plaid roze Twee ons geluk

Helemaal hip is het: kleuren voor volwassenen. Dit jij dit ook graag? Dan is dit kleurboek een must-have: mijn geheime tuin. De prachtige tekeningen in dit boek staan garant voor uren kleurplezier.

Mijn geheime tuin

Ook vind je prachtige jumpsuits voor de kleintjes bij Twee ons geluk. Lekker warm voor je kleintje en oh zo schattig. Mijn favoriet is deze blauwe met sterren.

jumpsuit Twee ons geluk

Namens Twee ons geluk mogen we het setje Kikker, bestaande uit een bord, beker, kom en bestekje (zie foto) weggeven. Dit servies is een natuurlijk product, onder andere gemaakt uit bamboevezels. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en Twee ons geluk op Facebook. De actie loopt tot en met 12 april 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Twee ons geluk

Twee ons geluk

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter