DIY/knutselen

Vaderdag knutsel #1

armband leer
Mirian
Geschreven door Mirian

Vaderdag is al weer snel hier en dus begint het zoeken naar hét perfecte cadeau. Wij doen hier thuis niet aan cadeaus, wel aan zelfgemaakte kunstwerkjes! Het is toch elk jaar weer zoeken naar de leukste diy of het handigste zelfmaak gebruiksvoorwerp.

Ik zal de komende weken een aantal leuke ideeën plaatsen. Hopelijk zit jou wow-idee erbij!

Gratis massage t-shirt

auto shirtNa een lange werkdag tóch met je kinderen meespelen? Met dit shirt kan papa relaxen én meespelen met de kids! Dit shirt is te koop bij Etsy maar veel leuker is het om je kinderen zelf de wegen te laten tekenen.

 

 

 

Stoere armband van leer

armband leerDraagt jouw papa sieraden? Deze lederen armband is heel stoer! Je hebt er wel wat materialen voor nodig die je wellicht niet zo in huis hebt maar het resultaat is wel erg mooi! Via deze link kom je om op een Engelstalig tutorial uit maar de foto’s geven de stappen erg duidelijk weer.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter