DIY/knutselen feest

Vaderdag knutsel #2: foto op hout

foto op hout
Mirian
Geschreven door Mirian

Je mooiste foto op hout afgedrukt. Dat is een trend die je de laatste jaren veel ziet. Het staat prachtig in een strak of landelijk interieur. En het is een stuk origineler dan fotolijstjes. Je laat dit doen door een fotozaak, toch? Wist je dat je dit ook zelf kon maken? Lees en leer!

foto op hout

Foto op hout

foto op houtMet een mooi stuk hout en een mooie foto ben je al een heel eind. Nog even zoeken naar de andere, minder voor de hand liggen de materialen en je kunt aan de slag. Op deze site staat stap voor stap wat je moet doen en wat je hiervoor nodig hebt.

 

 

Op Youtube staan filmpjes met duidelijke uitleg. Het filmpje hieronder is erg leuk gemaakt.

Tips en trucs

Als je nog niet helemaal overtuigd bent dat je dit zelf kunt maken zou je eens op deze site moeten kijken. Hier staan een heleboel tips over wat werkt en wat niet werkt.

Ik denk dat ik voor dit idee ga voor Vaderdag!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter