feest winacties/kortingscodes

Video van Sint

video van sint1
Mirian
Geschreven door Mirian

Over een kleine twee weken komt Sinterklaas weer aan in ons land. En – ik weet het, het is erg vroeg – ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Dit jaar wordt het anders dan anders, want onze oudste zoon kent sinds kort het geheim van Sinterklaas. Erg jammer, maar het is ook wel bijzonder. Het geeft een andere dimensie aan het feest, leuk blijft het in ieder geval. Zeker ook omdat onze tweeling er helemaal vol van is.

Vorig jaar hebben we de Video van Sint besteld, een groot succes. Op deze video (eigenlijk is het een DVD) spreekt Sinterklaas je kinderen persoonlijk toe. Je geeft zelf de informatie over je kinderen en zo krijg je een heel persoonlijke boodschap. Onze kinderen waren er erg van onder de indruk. Waarschijnlijk dit jaar dus ook weer een video voor ons.

Namens Video van Sint mogen we een Video van Sint weggeven. Je krijgt een code waarmee je zelf een persoonlijke DVD kunt bestellen. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 21 november 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Video van Sint

video van sint video van sint1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

5 Reacties

Laat een reactie achter