DIY/knutselen

Wasco smelten voor kunstige creaties.

wasco smelten
Mirian
Geschreven door Mirian

Met stiften kun je stiften, met verf verf je en met krijtjes krijt je. Toch? En als je nou eens verder kijkt dan wat de ‘bedoeling’ is? Als je eens kijkt naar welk materiaal je in handen hebt en de eigenschappen ervan? Dan gaat er een creatieve wereld voor je open!

Prachtige resultaten met gesmolten Wasco.

Wasco of andere krijtjes zijn van was gemaakt en smelten dus al bij een niet al te hoge temperatuur. Wasco smelten is dus een ongevaarlijke knutselactiviteit.

Voor onderstaande werken heb je niet meer nodig dan een een schildersdoek of stevig papier, Wasco, lijm en een fohn. Je ziet aan de foto’s ook dat als je eenmaal hebt gezien dat je met wasco zo te werk kunt gaan, er vele mogelijkheden zijn. Laat je fantasie de vrije loop!

wasco smelten

wasco smelten

Via deze link vind je ook nog een handige tutorial die je stap voor stap laat zien hoe je deze techniek toepast. Of bekijk het filmpje hieronder:

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter