overig

De mooiste waterflessen

waterfles Dopper
Mirian
Geschreven door Mirian

Water drinken is sowieso goed, maar met warm weer moet je zeker veel water drinken. En dat doe je natuurlijk ook een leuke waterfles. Wij zetten de mooiste waterflessen voor je op een rij!

De waterflessen van Blafre zijn retro en dus helemaal hip. Deze waterfles is gemaakt van roestvrijstijl en er kan 300 ml in. Ook ideaal voor je kind om mee naar school te nemen. De waterfles sluit namelijk erg goed en lekt niet. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze waterflessen zijn onder andere te koop bij Blikken en Blozen en kosten €11,50.

waterfles blafre

Hippe flesjes vind je bij Aqua-licious.  De flesjes zijn verkrijgbaar in 15 verschillende dessins. Aan ieder flesje zit een karabijnhaak, zodat je het flesje makkelijk aan je tas kunt hangen. Het flesje is ideaal van formaat om makkelijk mee te nemen in je tas. De flesjes zijn voor € 4.95 te koop bij Aqua-licious.

aqualicious1

Leuk zijn ook de waterflessen van Bobble, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het filter aan de bovenzijde zorgt ervoor dat bacterien, chloor en smaakmiddelen uit het kraanwater gefilterd worden. De Bobble-drinkflessen zijn te koop bij bol.com en kosten
€ 10.95

bobble waterfles

De waterfles van Ohyo vind ik ook erg leuk. Ohyo is een opvouwbare drinkfles met een inhoud van 500 ml. Deze waterfles kan tot een derde van de originele grootte worden opgevouwen, praktisch dus. Waterfles Ohyo is verkrijgbaar bij de Waterfleswinkel en kost
€ 8,95.

waterfles Ohyo

Tot slot, de Dopper mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Je kunt rechtstreeks uit de dopper drinken als een flesje, maar je kunt van de fles ook een bekertje maken. Een deel van de winst van Dopper gaat naar drinkwaterprojecten in Nepal, dat is natuurlijk ook mooi! De Dopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en onder andere voor €15,95 te koop bij Benikhip.nl.

waterfles Dopper

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter