DIY/knutselen feest

Wens een ander een SPEKtaculair nieuw jaar!

spektaculair nieuw jaar
Mirian
Geschreven door Mirian

Iets krijgen is leuk. Iets geven geeft een groter gevoel. het schept voldoening een ander blij te maken. Dat hoeft niet altijd met iets groots. Een klein gebaar dat niemand verwacht is vaak heel waardevol.

Een SPEKtaculair nieuw jaar!

Zo vond ik dit idee waarmee je vrienden, collega’s, kinderen uit je klas of wie weet wie een kleinigheidje kunt geven voor het nieuwe jaar. Het geeft aan dat je aan degene hebt gedacht. En dat maakt het waardevol!

spektaculair nieuw jaar

Omdeze leuke attentie te maken heb je het volgende nodig:

– een zak spekjes
– plastic zakjes of doorschijnend inpakpapier
– lintjes
– kaartjes met de tekst: Fijne kerst en een SPEKtaculair nieuw jaar!

Laat het geheel er sfeervol uitzien door mooi (kerst)lint te gebruiken.

Dit geschenk tovert vast en zeker een glimlach op de ontvanger! Fijne kerst en een SPEKtaculair nieuw jaar allemaal!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter