spelidee

Zullen we een sneeuwpop maken? Olaf spelletje.

olaf spelletje
Mirian
Geschreven door Mirian

Een leuk spel voor peuters en kleuters is dit dobbelspel met Olaf uit Frozen! Jouw peuter of kleuter leert spelenderwijs tellen tot zes en nog veel meer. Gezelschapsspelletjes spelen is nog veel educatiever dan je dacht! Wat dacht je van op je beurt wachten, niets voorzeggen, je houden aan spelregels, concentratie oefenen en vast nog meer.

Dolle pret met dit Olaf spelletje!

Dit Olaf spelletje koop je niet maar print je even uit! Olaf krijgt zijn neus, oren, armen en meer door te gooien met de dobbelsteen. Wie als eerste Olaf helemaal compleet heeft is de winnaar. Dit spelletje ontwikkelt ook de ruimtelijke orientatie. Want waar teken je nou die armen? Aan zijn hoofd? Of liever aan het middenstuk van Olafs lijf?

olaf spelletje

En los van het educatieve karakter: maak samen lekker veel plezier met dit leuke, simpele spelletje! De download vind je hier.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter